"Adventi csillogás" 4 nap 4 ország

2018 november 29. - december 2.

270 euró/fő

270 euró/fő

Az ár tartalmazza a három éjszakai szállást félpanziós ellátással és az idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza az egészségügyi biztosítást, belépőjegyek árát.

Elszállásolás kétágyas szállodai szobákban.

Az iroda fenntartja a programváltoztatás jogát a körülményektől függően.

November 29.

Indulás éjszaka, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Magyarországra. Érkezés a találkozások városába Győrbe (Folyók, utak találkoznak itt.) a délutáni órákban. Városnézésünk alatt megismerjük Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városát: többek között a Káptalan dombon álló Bazilikát (vérző könnyeket ejtő szűzanya kép, Szent László hermája) és Püspökvárat, a város gyönyörű barokk főterét,- a Széchenyi teret és nevezetes épületeit. Az adventi időszakra ünnepi díszbe öltözik a város, szabadprogram, forraltborozás a forgatagban. Elfoglaljuk a szállásunkat, vacsora.

November 30.

Reggeli után továbbutazunk Ausztriába. Az Alpok előhegyei által körülölelt tágas medencében fekvő, pezsgő életű, nagy múltú várost, Grazot látogatjuk meg. Sétálunk az UNESCO Világörökség részét képező nagyméretű reneszánsz-barokk stílusú óvárosban, valamint a fölé emelkedő Schlossberg-en (Várhegyen) A jellegzetes óratoronnyal a város jelképének tekinthető. Természetesen itt is „elvegyülünk” a Christkindlmarkt, az adventi vásár forgatagában. Továbbutazunk Olaszországba, a határon fekvő Tarvisioban foglaljuk el szobáinkat. Vacsora a szállodában.

December 1.

Tarvisio festői fekvésű kisváros a Monte Lussari lábánál, bőrpiaca az 50-es években nyitotta meg kapuit, az azóta eltelt bő fél évszázad alatt legendássá nőtte ki magát. Reggeli után vásárlás, szabadprogram, majd Szlovénia felé vesszük az irányt. A főváros, Ljubjana bájos szépsége vár ránk. A Ljubjanica folyó két partján húzódó sétálóutca, a festői belváros és az óváros fölé magasodó ljubljanai vár garancia a kellemes sétára a délután folyamán. A Preserov téren pedig az óriási karácsonyfa áll. Forralt borral a kezünkben csodálhatjuk a helyiek által csak “víg december” néven emlegetett adventi forgatagot. Szállásunk Nagykanizsán lesz, vacsora.

December 2.

Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel.

« Vissza az ajánlatokhoz | Oldal elejére